Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Här hittar du den snyggaste festklänningen!

  1 juni 2016

  Jag har valt ut fem vackra festklänningar som passar mamman till en student eller till dig som är bjuden på bröllop i sommar och söker en vacker klänning med det lilla extra! Klänningarna kommer från fina varumärken och prislapparna är lite högre än vad du vanligtvis ser här på bloggen.

  Annons

  Hittar du någon favorit bland klänningarna?

  Med risk för svammel så skulle jag kunna tänka mig hela hopen. Färgmässigt gillar jag Phase Eight klänningen men jag skulle inte tacka nej till Greta-klänningen. Fast ett puderrosa fodral som By Malina-klänningen är ju riktigt läckert också… och svartvitt är ju inte fel. Svårt val – om man ändå fick allihop! 🙂

  Skärmbild på klänning från Phase Eight

  Skärmbild på klänning från Phase Eight

  Klänning från Maria Westerlind

  Klänning från Maria Westerlind

  Klänning från Greta

  Klänning från Greta

  Klänning från By Malina

  Klänning från By Malina

  Klänning från Coast

  Klänning från Coast

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/basta-tipsen-for-baddrakt-dam-2016/