Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Här hittar du julklapparna!

  14 december 2015

  Här är de bästa julklapparna och julklappstipsen! Här får du de bästa julklapparna och julklappstipsen!

  Stressad över julklapparna? Ingen fara, jag har fyllt bloggen med de bästa julklapparna så det bjuds på perfekta julklappstips varje dag den här veckan! Du kommer att hitta julklapparna till den sportiga, den medvetna och den stilmedvetna. Dessutom får du tips på julklappar som aldrig går ur tiden och du får kika på min egen julklappslista!

  Annons

  Kika in om en stund för snart kommer fem bra julklappar till den sportiga!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-slar-ett-slag-for-udda-kavajen/