Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hårmode för MåBra:s systertidning Året Runt

  12 mars 2017

  Här sitter jag med blå (!) färg i håret. Frisören är samma Pernilla som tar itu med modellernas hår senare idag.

  Jag skrev en efterlysning på Instagram härom veckan där jag sökte vanliga kvinnor 40+ som ville bli klippta, slingade och stajlade för MåBra:s systertidning Året Runt. Blev glatt överraskad över gensvaret och så tacksam för den härliga responsen. Två tjejer valdes ut och idag är det alltså dags för make-over!

  Annons

  Nu ska ni höra det roliga, vi har dubbletter i teamet. Av en slump visar det sig att båda modellerna heter Cecilia och att både fotografen och frisören heter Pernilla. Blir en dag där man lätt kommer ihåg namnen…

  Om du vill följa mig på Instagram så heter jag Katarina Althin. Du kommer att se glimtar från min vardag, mitt jobb och lite annat smått och gott. Välkommen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-undviker-du-tantstampeln/