Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Hattens dag: stilexpert med hattar på huvudet

23 november 2016
Victoria Beckham

Victoria Beckham

Det är hattens dag idag, visste du det? Isåfall hatten av för dig! Jag hade inte en susning före jag snappade upp det på radion i förmiddags. Det brukar sägas att hatten ”dog” på 70-talet men stämmer det?

Annons

Vi kanske inte bär hatt som på 50-talet men att säga att hatten är ”död” är väl ett understatement. Idag är hatten är vanligast på bröllop eller på hästkapplöpningar. Den förknippas mest med societetsdamerna men min känsla är att jag ser fler hattar på ”vanligt folk”  nuförtiden. Ta bara stråhattarna från i somras och de bredbrättade filthattarna på alla unga tjejer. Det är ju till idag och är betydligt vanligare än för sisådär sju eller åtta år sedan.

Så med huvudet fyllt av hattar ville jag bjuda på lite inspiration. Jag har letat bilder på nätet. Vilken är din favorit?

Diane Keaton

Diane Keaton

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Hertiginnan Katherine

Hertiginnan Katherine

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Sophia Loren

Sophia Loren

Greta Garbo

Greta Garbo

Coco Chanel

Coco Chanel

Grace Kelly

Grace Kelly

Drottning Elisabeth

Drottning Elisabeth

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar