Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Hemligheten till att få folk att komma ihåg dig

5 april 2016
tips på

Så ska du göra för att bli ihågkommen på ett positivt sätt!

Att bli ihågkommen efter en arbetsintervju eller att sticka ut på ett positivt sätt på en dejt vill nog de flesta. Men att lämna bestående intryck kan vara en utmaning. Här är några hemligheter som kan vara bra att känna till och som får folk att lägga märke till dig på ett bra sätt:

Annons

Karriärkvinnan med koll! Matchar du mappen, lilla blocket och pennan är det troligt att du på anställningsintervjun uppfattas som en proffsig person med koll på detaljer. Väskan och tillbehören är viktiga bitar i pusslet.

Dejtingproffset! Satsa på en accessoar som sticker ut och därmed bjuder in till samtal. En udda ring, en tröja med något tryck eller solglasögon med extra wow-faktor. Viktigt att du hittar balansen mellan kul snackis och pinsamt blickfång.

Svärföräldrarnas favorit! Oskrivna klädkoder finns överallt. Vill du ligga på plus hos svärföräldrarna kan det vara klokt att läsa av och anpassa stilen men ändå vara lagom personlig. Hel och ren är alltid en bra start.

Tyck till! Hur viktigt är det egentligen med hel och ren, snackisdetaljer och välmatchad väska? 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar