Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hildes nya snygga byxor

  28 oktober 2015
  Snygga Hilde i sina nya byxor med kritstrecksrand!

  Snygga Hilde i sina nya byxor med kritstrecksrand!

  Häromdagen kom frågan om jag inte kunde tipsa om snygga kritstrecksrandiga byxor. Visst, svarade jag och valde ut sex par brallor som jag publicerade HÄR. I helgen damp det ner bildbevis från Hilde i Norge som alltså hade hittat nya byxor tack vare att hon ställde frågan om byxhjälp. Ni med om att hon är supersnygg?!

  Annons

  Jag blir verkligen glad när ni skickar små hälsningar med bilder på era outfits. Det betyder så väldigt mycket att ni vill dela med er och det gör så stor skillnad här på bloggen. Det blir ju som vardagsinspiration och små hälsningar från goda vänner och det är guld värt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ogilla-klader-med-gifter-och-kemikalier/