Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Hitta din kroppsform

8 februari 2015
Hitta din kroppsform med hjälp av mina frågor.

Hitta din kroppsform med hjälp av mina frågor.

Det är enkelt att hitta din kroppsform bara du vet att ställa de rätta frågorna. Tidigare under året har jag skrivit massor med bra stiltips för de olika figurtyperna och här har du ytterligare lite hjälp på traven för att hitta just din kroppsform.

Annons

Här hittar du förresten sommarsuccén stilskolan med handfasta tips för de olika kropssformerna:

Sommarens stilskola 1 om toppar och tröjor
Sommarens stilskola 2 om byxor och jeans
Sommarens stilskola 3 om klänningar
Sommarens stilskola 4 om jackor

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Laddar