Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hitta din kroppsform

  8 februari 2015
  Hitta din kroppsform med hjälp av mina frågor.

  Hitta din kroppsform med hjälp av mina frågor.

  Det är enkelt att hitta din kroppsform bara du vet att ställa de rätta frågorna. Tidigare under året har jag skrivit massor med bra stiltips för de olika figurtyperna och här har du ytterligare lite hjälp på traven för att hitta just din kroppsform.

  Annons

  Här hittar du förresten sommarsuccén stilskolan med handfasta tips för de olika kropssformerna:

  Sommarens stilskola 1 om toppar och tröjor
  Sommarens stilskola 2 om byxor och jeans
  Sommarens stilskola 3 om klänningar
  Sommarens stilskola 4 om jackor

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ratt-langd-pa-jeans-enligt-stilexperten/