Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stil har du…

  8 maj 2016

  inspiration

  …det gäller bara att hitta den förstås! Ett bra knep är att titta på andra i din omgivning, som jag skrev om i ”Hitta stilen steg-för-steg” eller att du inte behöver känna dig stressad om du har fler stilar än bara en. Och sedan gäller det ju att vara lite mode-modig också…

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/personal-shopper-i-stockholm/