Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hitta jackan till din kroppsform

  31 mars 2015
  Det här är modeller på jackorna som passar din kroppsform.

  Det här är modeller på jackorna som passar din kroppsform.

  Nu har vi frossat i vårens alla snygga jackor och som avslutning ger jag er en bra bild som jag knåpade ihop för flera år sedan. Den visar olika typer av modeller på jackor som man kan prova om man har en X-figur, A-figur och så vidare. Tänkte att ni kanske skulle gilla den. Bra att ha i bakhuvudet när ni provar nya jackor på stan.

  Annons

  Kom ihåg! Olika modeller kommer ge er intrycket av olika kroppsformer. Det är därför viktigt att prova olika sorters jackor och kliva ur komfortzonen emellanåt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/lat-jackan-blomstra-i-var/