Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hjälp! Jag gillar så många stilar

  12 juni 2014

  Katarina Althin

  Det kom ett mejl med en fråga om olika stilar och hur man bör tänka:

  ”Hej, jag har en fundering kring det här med stilar. Jag vill ha alla stilar, inte på en gång men vissa dagar vill jag vara mer avslappnad (boho chic/surfarkänsla/bohem/retro) andra vill jag vara mer klassisk (damig/flickig/tuff/marin). Jag kan ju inte ha allt men tycker det är svårt att bestämma mig för vilken stil som är min. Finns ju så många olika stilar att välja bland och jag gillar allt. Har du något tips på vad man skall tänka på? Mvh H.”

  Annons

  Det finns lika många stilar som det finns kvinnor och man kan ha precis vad man vill och hur man vill! Men, för att underlätta brukar jag kategorisera och ”bunta ihop” stilarna en smula. Då blir det lättare att få grepp om sin egen personliga stil eller som i ditt fall – stilar. Här kan du läsa mer om stilar.

  Många kvinnor blir stilmässigt hjälpta av att dela in vardagen och stilen. Förslagsvis: jobbstilen, fritidsstilen (hemma, aktiviteter med barnen osv.) och partystilen (till exempel fredags-afterworken, koncert och bröllop).

  Jag vet inte vad du jobbar med eller hur din vardag ser ut men jobbstilen skulle kunna vara damig och marin. Hemmastilen surfkänsla, bohem och flickig. Partystilen boho chic, retro och tuff.

  När det gäller stil så finns det inga gränser, inga stilexperter som pekar finger och säger vad som är rätt eller fel. Däremot finns det situationer som kräver en viss klädsel och en viss känsla för vad som passar sig eller inte.

  Var den du är men tänk på hur du vill uppfattas! Tona inte ner utan fortsätta att sätta färg på vardagen med alla dina stilar. Däremot bör du tänka på vad du vill signalera och hur du vill uppfattas i olika typer av situationer. Hoppas att du känner dig hjälpt av mitt svar. /Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/jannice-har-kansla-for-inredning/