Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hjälp! Var finns klänningen?

  28 juli 2015
  "Varför hittar jag inte klänningen i senaste MåBra?" undrade en läsare.

  ”Varför hittar jag inte klänningen i senaste MåBra?” undrade en läsare.

  I nr 8 som är det senaste numret av tidningen MåBra har jag ett stort modereportage med många riktigt snygga kläder. En tjej blev extra förtjust i den mönstrade klänning längst nere i hörnet på sidan 48 men kontaktade mig eftersom hon hade svårt att hitta den.

  Annons

  Efter luskande kom det fram att klänningen inte fanns, den gick inte ens till produktion. Så tråkigt för alla er som har spetsat in er på klänningen.

  Kläderna i ett modereportage är från ett tidigt stadium i processen, höstkläderna kommer på våren och tvärtom. De har bara sytts upp i ett fåtal exemplar och skickas till presskontor för utlåning till stylister och tidningar. Jag lånar en massa plagg, gör modereportaget och skriver texter. Slutligen skickar jag det till redaktionen som granskar, kollar och godkänner. Tidningen går till tryck.

  Under tiden kan plagget stoppas hos företaget som gör det. Färgprintet kanske inte håller måttet, tyget kanske inte var så bra eller säljkåren har kanske sett att intresset ute i landets butiker har varit ljummet. Anledningarna till att ett plagg stoppas kan alltså variera.

  Det är olyckligt när det händer och som tur är så sker det väldigt sällan. Man kan aldrig peka och säga att det är någons fel men det är frustrerande om man som läsare absolut vill få tag i klänningen eftersom den inte finns.

  Jag lovade tjejen som kontaktade mig via Instagram att jag skulle se om jag kunde hitta några alternativ på nätet. Här är vad jag hittade:

  Snygga klänningar i turkosblå toner.

  Snygga klänningar i turkosblå toner.

  Länkar: klänning till vänster och klänning till höger

  Snygga klänningar som kanske skulle kunna ersätta klänningen i MåBra nr 8.

  Snygga klänningar som kanske skulle kunna ersätta klänningen i MåBra nr 8.

  Länkar: klänning till vänster, klänning i mitten och klänning till höger

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tva-viktiga-stilfragor/