Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Högsäsong, stress och tv-tittande

  5 december 2014
  Stressar vi för att hinna hem till tv-soffan?

  Stressar vi för att hinna hem till tv-soffan?

  Det är inte bara i juletid som tiden rusar i väg och vi kämpar med att hantera stress. I tidningen i morse stod det att svenska folket har passerat fyra-timmars-tv-tittande-spärren. Det lät troligt med tanke på mitt eget tittande. Idol med familjen, lite Skavlan, lite nyheter och inte minst Downton Abbey. Jag kan nog komma upp till fyra timmar vecka. Men så läser jag vidare och konstaterar att det handlar om fyra timmars tv-tittande per dag!

  Annons

  Jag fattar ingenting. Men visst, jag erkänner på studs. Jag hade gärna häckat i tv-soffan lite mer. Banne mig om jag inte ska börja göra det det lite mer dessutom. Min högsäsong på jobbet börjar faktiskt klinga av. Det är ju liksom inte så många som bokar föreläsningar i december.

  Så, nu när kvällarna är lediga. Finns det något som jag inte får missa? Filmer, serier eller program… Och sedan min fråga som jag faktisk är riktigt nyfiken på – hur många timmar spenderar ni framför tv:n?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  7 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snygga-festtoppar-i-ljusa-toner-julen-2014/