Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Höstens mode 2016 i tidningen MåBra

23 maj 2016
Här ligger höstens modenyheter 2016 och väntar på att plåtas för septembernumret av tidningen MåBra.

Här ligger höstens modenyheter 2016 och väntar på att plåtas för septembernumret av tidningen MåBra.

Alla klädlådor med höstens modenyheter 2016 står uppradade i mitt vardagsrum hemma i väntan på onsdagens modefotografering för septembernumret av tidningen MåBra.

Temat är ”Back to work” och jag vill ge er läsare lite ny inspiration när det är dags att vända tillbaka till skola och jobb efter semestern. Tjuvgluttade i modelådorna för att påbörja jobbet med att plocka ihop outfits när jag hittade de de här färgglada brallorna. De hade jag minsann inte beställt! 🙂

Annons
Färgglada byxor från River Islands kollektion.

Färgglada byxor från River Islands kollektion.

Tror heller inte att jag kommer att stajla någon av läsarmodellerna i dem eller vad säger ni? Hiss eller diss? Vilka kläder skulle ni välja till i så fall?

För att kommentera! Tryck in på rubriken till det här inlägget. Scrolla ner, tryck på kommentera så borde du komma in. Upprepa om det behövs, ibland kan det nämligen haka upp sig.

För dig som gillar byxorna så kan jag berätta att de är från River Island!

Dela
Tweeta
Maila
7 kommentarer

Laddar