Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Höstens mode 2017 är hemma hos stilexperten

  30 juni 2017

  Höstens mode har anlänt till min hall! Maken är kanske en smula mindre förtjust för han vet vad som väntar i helgen. Kartongerna kommer att vara öppna och kläder kommer att ligga utspritt på bord, stolar och bänkar. Bokstavligen talat överallt!

  Annons

  Mitt i det kreativa kaoset så ska jag försöka hitta godbitar till dig som ska läsa MåBra nummer 10 och 11. Vi snackar alltså oktober och november. Jag hoppas på mycket stickat och plagg som man kan använda lager på lager.

  Vad tycker du bäst om med hösten? Är det något speciellt som du skulle vilja se när du bläddrar bland modesidorna? Tänk när du sitter uppkrupen i soffan med ett sprillans nytt höstnummer av MåBra.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar