Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Höstens nagellack från CND

  11 oktober 2014
  Nagellack vinylux CND

  Nagellack i höstens färger från CND. Foto: Julia Althin

  På tal trender, jag fick ett paket med höstens nagellack från CND. Med tonåringar hemma så vet jag att jag sällan får vara ensam om den här typen av lyxiga paket. Hur som helst, kollektionen kallas Modern folklore och innehåller rika och mustiga färger som speglar catwalkens material och handgjorda detaljer.

  Annons
  Nagellack från CND

  7-dagars-lacket sitter som berget. Foto: Julia Althin

  Klassisk som jag är väljer jag den röda, tredje färgen från vänster. Mina flickor hade orange och grått som favoriter. Vilken färg väljer du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/brollopsinspiration-och-brudklanningar-i-lindome/