Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Höstens skor 2016: bruna stövletter med klack

  26 september 2016
  Nu blir det skobonanza på bloggen och jag lovar er snygga skor i olika stilar, färger och modeller. Idag startar vi med 8 snygga stövletter i bruna toner och lite klack.

  Nu blir det skobonanza på bloggen och jag lovar er snygga skor i olika stilar, färger och modeller. Idag startar vi med 8 snygga stövletter i bruna toner och lite klack.

  På jakt efter snygga bruna skor i höst? Här är 8 snygga stövletter med klack i material som skinn, mocka och nappa. Härom veckan utlovade jag skobonanza på bloggen och idag kickstartar vi med bruna stövletter med klack. Vad tycks, några favoriter så här långt? Låt mig veta om jag träffar rätt!

  Annons

  För dig som nödvändigtvis inte är sugen på bruna skor med klack så lovar jag att det kommer mera – det blir massor av snygga skor i olika färger, stilar och modeller med och utan klack i veckan som kommer!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar