Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Höstens skor 2016: stövlar med smala skaft

13 oktober 2016
Smala vader? Här är 8 snygga stövlar med extra smala skaft.

Smala vader? Här är 8 snygga stövlar med extra smala skaft.

På jakt efter snygga stövlar med extra smala skaft i höst? Det är svårt att hitta snygga stövlar som passar smala vader och jag vet att många söker med ljus och lykta efter extra smal skaftvidd. Här är nu 8 snygga stövlar i lite olika färger och utföranden som alla har extra smala skaft.

Annons

Inte vad du söker? Kika in på de tidigare inläggen: snygga stövlar med vida skaft, snygga svarta stövletter och höstens trendiga vinröda sko!

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar