Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Höstens skor 2016: stövlar med vida skaft

4 oktober 2016
Kraftiga vader? Här är 8 snygga stövlar med extra skaftvidd.

Kraftiga vader? Här är 8 snygga stövlar med extra skaftvidd.

På jakt efter snygga stövlar med extra vida skaft i höst? Det är svårt att hitta snygga stövlar som passar kraftiga vader och jag vet att många söker med ljus och lykta efter just vida skaft. Här är nu 8 snygga stövlar i lite olika färger och utföranden som alla har extra breda skaft.

Annons
Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar