Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Höstens skor 2016: svarta stövletter

27 september 2016
Vi har skobonanza på bloggen den här veckan och jag lovar er snygga skor i olika stilar, färger och modeller. Idag visas 8 snygga stövletter i svart med klack.

Vi har skobonanza på bloggen den här veckan och jag lovar er snygga skor i olika stilar, färger och modeller. Idag visas 8 snygga stövletter i svart med klack.

På jakt efter snygga svarta skor i höst? Här är 8 snygga stövletter med klack. Modellerna fångar trenden men på samma gång är det tidlösa stövletter som garanterat håller stilen i fler säsonger framöver.

Annons

Någon favorit? Hur känns klackarna? Tänk på att du med lite platå kan ha bgre klackar och kom ihåg att ibland kan en sex centimeters klackhöjd vara lättare att gå i än en tre centimeters.

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Laddar