Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Höstens snygga skomode kommer snart!

  16 september 2014
  Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

  Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

  I morgon drar vi igång med skobonanzan på riktigt för då kommer jag börja visa er alla de snygga stövlar, stövletter och boots som jag har valt ut. Jag hoppas verkligen att ni kommer att få mycket inspiration de närmsta dagarna!

  Annons

  Kom med feedback! Jag tänkte också passa på att be er att lägga en kommentar kring era favoriter bland de utvalda modellerna varje dag. Det behöver ju inte vara så att ni går och köper dem men ge mig en hint om vilka par som är finast och som tilltalar er mest. För mig är det nämligen lite roligt (och läskigt på samma gång) att se om jag har lyckats fånga ”vår” gemensamma smak här på bloggen.

  Det betyder mycket för mig med alla glada tillrop och kommentarer som ni ger. Ni är verkligen toppen! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mobilbloggning-har-sina-for-och-nackdelar/