Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Höstens värmande mode för svala dagar

  13 september 2016
  Höstens värmande mode för svala dagar.

  Höstens värmande mode för svala dagar.

  Jag har valt ut lite godbitar bland höstmodet som i butik just nu. Varför inte uppdatera dig med en ny pyjamas, en gosig stickad tröja, en söt mössa, ribbade strumpbyxor eller varma tofflor för svalare dagar?

  Länkar: pyjamas, tröja, mössa, tofflor och strumpbyxor

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar