Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Höstmode, modereportage och läsarmodeller

  23 april 2016
  höstens mode

  Här får du en glimt av vad som komma skall i höst när höstmodet 2016 visades hos Mildh press i Stockholm tidigare i veckan.

  Ni kommer att älska höstmodet! Japp. Ni läste rätt, knappt har våren och vårmodet kommit ut i butikerna och hon snackar redan höst tänker ni säkert. Grejen är den att jag har varit i Stockholm och spanat in höstnyheterna för kommande modereportage.

  Annons

  Snart kommer jag att göra en efterlysning till en ”Gör om mig” och då söker jag dig som läser tidningen MåBra och är sugen på att vara med just i det modereportaget. Det blir höstmode med en ”back to work”-känsla.

  Det där med modejobb är ju lite i otakt. När det är vår så stajlar jag höst och vice versa, alltid minst ett halvår i förväg. Lite snurrigt ibland som när någon frågar mig vad som är trendigt just nu och det nästan känns lite passé eftersom jag redan har lyft blicken mot kommande trender.

  Men hörni, håll utkik efter min modell-efterlysning som kommer snart. Kanske du och en väninna känner er sugna på lite modellande?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sugen-pa-scarf-och-sjalar-har-ar-tipsen/