Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Hur ska skorna se ut och vad får de kosta?

16 september 2016
Ingen mer fika i bersån eller barfotai sandaler – hösten är här och jag vill veta vad du söker för skor.

Ingen mer fika i bersån eller barfotai sandaler – hösten är här och jag vill veta vad du söker för skor.

Jag ska välja ut skomodet för hösten 2016 och tittar på alla snygga stövlar och skor just nu. Men före jag lovar en skobonanza här på bloggen vill jag ställa två små frågor till er läsare:

I runda slängar – vad får skor och stövlar kosta egentligen och hur viktig är komforten och klackhöjden?

Annons

Dela
Tweeta
Maila
10 kommentarer

Laddar