Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  I kulissen från ”gör om mig” med läsarna

  16 mars 2017

  Här kommer några bilder från i söndagens ”gör om mig” för Året Runt på Känsla Hairdressing i Helsingborg. Det var fokus på hår och smink men jag fick in lite kläder också. Lyxig känsla att få sprida ut sig och ”äga” salongen för en dag.

  Annons

  Snart kommer jag att efterlysa fler läsaremodeller till ”gör om mig” så håll utkik på min Instagram. Du hittar mig om du söker på Katarina Althin.

  Frisören Pernilla dubbeljobbade och satte saxen i håret på den ena läsarmodellen medan färgen verkade i håret på den andra. Sen åts det ju lunch också.

  Själv sattes jag på städsysslorna… Det var rejält med hår som skulle sopas upp. Blir kul att se resultatet senare.

  Jag hade fått veta att jag också skulle vara med på bild så jag hade en vit skjorta från The Shirt Factory, en stickad grå tröja från Benetton, jeans från Filippa K och sprillans nya sneakers från Jobi.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar