Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Idag firar jag min födelsedag

  11 maj 2016
  födelsedag

  När jag fyller år brukar jag bli uppvaktad med prinsesstårta, flagga och liljekonvaljer. Älskar doften!

  Hipp, hipp, hurra! Idag fyller jag år och tänker minsann passa på att nyttja det till fullo. Jag har siktet på att bli både firad och uppassad. Fast det blir inget tårtkalas, det sparar vi till helgen.

  Annons

  För det mesta brukar jag bli firad med en prinsesstårta men det här året tänkte jag prova lite nytt. Har beställt en tårta som heter Snövit, madelbiskvibotten, maräng, sockerkaka, kolagrädde och hyvlad vit choklad. Tårtfavoriten som jag helst bakar själv är Pinocchiotårta  och den är ju också en marängtårta.

  modereportage

  Maken överraskade med tårtkalas på modefotograferingen.

  Förra födelsedagen hängde jag i fotostudion när maken kom på överraskningsvisit. Vi höll nämligen på med en modefotografering för ett ”gör om mig”-jobb.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  10 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-har-fixar-jag-studentfesten/