Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Idag kör vi ”all in” tjejer!

  21 juli 2015
  Ibland är det lika bra att köra en stil fullt ut för att få effekt – det gör jag idag!

  Ibland är det lika bra att köra en stil fullt ut för att få effekt – det gör jag idag!

  Idag handlar stiluppmaningen om att klä sig extra kvinnligt och precis som det mesta här på bloggen så är det din egen tolkning av definitionen kvinnligt. Så, med det sagt är det bara att tuta och köra.

  Annons

  Om ett par timmar så står jag på scenen hos Marknadsföreningen i Båstad som just idag, under på gående tennisvecka, anordnar ett seminarium med rubriken Låga räntor och höga klackar. Jag är gästföreläsare tillsammans med Olof Manner, chefen för makroanalys på Swedbank.

  Det är lika bra att gå ”all in” med klackarna och tyllkjolen! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/antligen-mabra-nr-8-har-kommit/