Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Inspirerande citat om livet och kroppsfixering

  25 juli 2016

  citat

  Ville bara påminna dig om att leva livet och njuta av sommaren och semestern… Låt inte kroppsfixeringen ta överhand! Jag har skrivit ett par inlägg om kroppsformer och att känna sig tillfreds med sig själv.

  Annons

  Jag undrar vad ni tycker. Du som läser bloggen hur känner du kring ämnet utseendefixering. Är det något som du bryr dig om eller själv känner av?

  Du har väl inte missat det här:

  Idealen saknar hjärta och känslor

  Kurvor och kroppsformer

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar