Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Inspirerande föreläsning om stil i Kristianstad

  23 februari 2015
  Dra med dig tjejgänget och kom på en föreläsning om kläder och stil i Kristianstad den 5 mars!

  Dra med dig tjejgänget och kom på en föreläsning om kläder och stil i Kristianstad den 5 mars!

  Tjejer, nu är det dags att dra med sig väninnorna och boka biljetter till min stilföreläsning i Kristianstad den 5 mars. Boka biljetterna här! Jag lovar att det blir en härlig och inspirerande superkväll med fokus på olika stilar och kroppsformer blandat med lite övningar och annat bra att veta för kvinnan mitt i livet.

  Annons

  Ni vill inte missa det här!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-ar-smart-in-the-dark/