Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Inspirerande ord att leva efter

  25 februari 2017

  De här orden säger så mycket mer än bara den skrivna raden. För mig känns det som att texten tränger in på många områden i livet. Tycker du inte det?

  Du som läser bloggen sedan gammal vet ju att jag gör mitt bästa för att vara en bra förebild. För mina flickor, för dig som läser men också för mig själv. Den här texten träffar rätt och jag blir verkligen berörd.

  Annons

  Kanske lite fånigt men äsch, det bjuder jag på! Kram och skön lördag. Imorgon ska jag berätta något som jag är lite ledsen för.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/dagens-outfit-tuff-klassisk-trendig-stil/