Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Inspireras av en klassiskt ledig vårstil

  25 april 2016
  dagens outfit

  En ledig jobblook för dig som gillar vita sneakers och trenchcoats.

  Här kommer en snygg look för dig som vill möta våren 2015 med stil. Jag möter många kvinnor som vill ha en klassisk men ändå ledig look. Klädkombinationen ovan är en sådan för mig, eller vad säger du?

  Länkar: skjorta, jeans, trenchcoat och sneakers

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stor-klanningsspecial-i-nya-numret-av-mabra/