Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  International Hosiery Day: heja strumpbyxor!

  21 oktober 2016
  Idag uppmärksammar jag strumpbyxor eftersom det är International Hosiery Day, det gör också Hunkemöller som jag har lånat bilden från.

  Idag uppmärksammar jag strumpbyxor eftersom det är International Hosiery Day, det gör också Hunkemöller som jag har lånat bilden från.

  Idag är det International Hosiery Day och då lyfter jag såklart tights, leggings och strumpbyxor! Det gör också Hunkemöller som släpper en  nu kollektion med strumpbyxor och stay-ups i olika utföranden. Men först, jag måste bara fråga er:

  Annons

  Säger du leggings eller leggins?

  Jag blir inte klok på vilket som är det rätta. Jag tror att det är leggings men det är ju för att jag alltid har sagt det så. Vad säger du? Kärt barn har många namn och vi vet ju alla vad som menas men ändå…

  Ämnet strumpbyxor har jag skrivit om förut men det finns mycket mer att säga. Kanske är det därför som strumpbyxorna har fått en egen dag? Det finns inte många plagg som kan uppdatera basplaggen lika bra:

  Vinrött är den trendiga modefärgen den här säsongen. Satsa på vinröda stumpbyxor eller tights om du vill uppdatera dig på ett snabbt, billigt och trendigt sätt.

  Välj högre denier när kylan kommer. Denier brukar förkortas den och står för masktätheten. Spar dina tunna strumpbyxor i 15 till 20 den till sommaren och satsa istället på strumpbyxor med 30 eller 50 den på vintern.

  Mer tips på intressant läsning: 

  Strumpbyxor – 3 smarta tips!

  Tre saker att göra med gamla strumpbyxor

  Julspecial 2015: strumpbyxor

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kroppsformer-varfor-blir-jag-sa-stor/