Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Internationella kvinnodagen – kvinnor duger!

  8 mars 2017

  På internationella kvinnodagen är det på en del håll många som uppmärksammar inspirerande kvinnor i sin närhet. På andra håll är den internationella kvinnodagen något mer politisk med fokus på kvinnors lika rättigheter.

  Annons

  Jag läste bland annat att Europaparlamentets  jämställdhetsutskott har valt att sätta fokus på kvinnors ekonomiska makt med hjälp av fem teman. Ett tema är genderperspektiv i beslutsfattande, alltså fler kvinnor till politiken och ett annat är löneskillnaderna och balansen mellan arbete och fritid.

  Det sistnämnda får mina tankar att dra iväg till livspusslet och det andra arbetet som tar vid när man går hem från det första. Som jag och mina väninnor har stött och blött ”projektledarrollen hemma” under årens lopp. I slutändan har vi alltid konstaterat att vi duger gott och att det där engelska citatet inte är så pjåkigt:

  ”Here’s to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them.”

  Ha en fin internationell kvinnodag kära du! Kram Katarina

  Länkar: Europaparlamentet internationella kvinnodagen 2017

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/alska-dina-kurvor-zara-i-blasvader/