Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Jag är en kopia av min man eller tvärtom!

  13 november 2016

  Min Louis Vuitton väska köpte jag begagnad på Instagram av svartklädda Karin som syns i MåBra:s modereportage i senaste numret.

  Känslan när jag insåg att jag börjat klä mig på samma sätt som maken… Den känslan träffade mig som en smällkyss mitt på munnen i måndagsmorse på perrongen i Helsingborg. Jag blev både paff, lite generad och full i skratt.

  Annons

  Nog för att jag älskar min karl men inte fanken vill jag matcha honom! 

  Där stod vi alltså, strax efter klockan 7 på morgonen och väntade på snabbtåget till Göteborg i exakt samma kläder. Och nej, jag skojar inte. Vi var klädda i precis samma typ plagg från topp till tå:

  Svart jacka: han hade en quiltad modell och jag hade en trenchcoat.

  Mellanblå skjorta: han hade en finskjorta och jag en tunnare jeansskjorta.

  Mörkblå ulltröja: han hade en v-ringad och jag en rundhalsad.

  Mörkblå jeans: typ samma men jag hade vikt upp mina en smula.

  Svarta skor: samma tå men hade snörsko och jag hade boots.

  Brun väska: inte jättelika men väskan var den udda detalj som bröt helheten.

  Nu är det ingen big deal att vi ser ut som dress-a-likes men det blir ju litet komiskt när man efter en ”full rulle”-morgon stannar upp, tittar på varandra och inser att man ser ut som kopior av varandra.

  Har du varit med om det att se likadan ut som någon annan? Berätta!

  Mer tips på intressant läsning:

  Tips till dig som ska investera i en lyxig märkesväska!

  Det här säger din väska om dig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tavla-om-reflexer-fran-smart-in-the-dark/