Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Jag är nog lite dåligt ledad…

  3 oktober 2016
  Tänkte starta dagen och överraska med att duka upp till mysfrukost.

  Tänkte starta dagen och överraska med att duka upp till mysfrukost.

  Godmorgon vänner! Idag tänker jag försöka hålla mig borta från jobbet och bara vara ledig. Dottern har kommit hem från Wien på en snabbvisit så här ska bara umgås och mysas non stop …och tvättas kläder.

  Annons

  Maken och jag har ännu inte riktigt vant oss vid att flickorna har flyttat hemifrån. Nästa gång vi strålar samman är vid jul och det känns lite ovant att tänka på. Som tur är har vi Beyoncé. Yrvädret och ögonstenen.

  Beyoncé, redan 6 och en halv månad gammal och 22 kg.

  Beyoncé, redan 6 och en halv månad gammal och 22 kg.

  Jag hade ett litet missöde när jag skulle lyfta henne ur bilen förra veckan. Trots sina 22 kilo blir det för högt att hoppa ur bakluckan. Vanligtvis står hon lugnt men inte då, istället fick hon feeling och flög ut. När jag fångade henne i farten så hörde jag bara hur det knäppte till i axeln. Aj!

  Ledbandet hade fått sig en törn. Det gick aldrig av men det blev så pass skadat att jag har missat träningar och måste gå på rehab. Det positiva i kråksången är att jag redan är inne i rehabsvängen efter incidenten med knäet dagarna före Tjejmilen. Det visade sig också vara ledbandet…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/veckan-sett-genom-selfies/