Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Jag fick toppbetyg som föreläsare

  2 september 2014
  Jag älskar mitt jobb som föreläsare och är så stolt över mitt toppbetyg.

  Jag älskar mitt jobb som föreläsare och är så stolt över mitt toppbetyg.

  Jag har precis tagit del av en utvärdering av min föreläsning där jag fick 9,8 av 10 poäng i betyg. Kan ni fatta? Jag har nog aldrig fått så höga betyg förut. Jag har hört att allt från en sjua och uppåt är kanonbetyg.

  Annons

  Som ni vet är jag ute och föreläser om stil på kundträffar hos banker och advokatkontor, personalträffar på sjukhus och skolor, tjejträffar, nätverk och kick-offer. För det mesta är det någon form av efterföljande utvärdering. Ibland får jag ta del av den men inte alltid.

  När jag nu går hemma (fortfarande sjukskriven efter cykelolyckan i somras) så är det underbart att få ta del av toppbetyget. Det är ju liksom ganska deppigt att inte vara på jobbet och i farten. Det här piggade verkligen upp!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/vad-ar-inte-okej-pa-jobbet/