Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Jag måste stå över Vasaloppet och Öppet spår

  26 februari 2017

  Nu får jag inte använda mina supersnabba längdpjäxor från Alpina och mina nya superfina Fischer RCS Classic skidor. Tänkte ju liksom att jag skulle forsa fram i spåret i år!!!

  Idag var det tänkt att jag skulle vara i Mora och ta itu med de sista förberedelserna inför Vasaloppet och Öppet spår imorgon. Det blir inte så och det känns tråkigt.

  Jag åkte många mil i julas men kunde bara hålla på två till tre timmar åt gången sedan fick jag ont i knäet. Jag har ännu inte kommit upp i nivå så att jag kan hålla på i nio till tio timmar som jag hade som mål.

  Jag har varit flitig med rehabträningen hela hösten och knäet är så mycket bättre än vad det var när jag startade. Men, det är liksom inte på den nivån att jag med lätthet fixar nio mil på skidor. Jag vill verkligen inte riskera något bakslag nu när det går framåt.

  Annons

  Så, istället för att ”njuta” av den megajobbiga skidturen med min peppande make sitter jag hemma och deppar lite i smyg. Vaddå i smyg? Jo, för att det finns så mycket värre saker här i livet än att missa ett Vasalopp på grund av ett skruttigt knä så jag har egentligen ingen anledning att hänga läpp. Men du fattar va?!

  Så nu är den stora frågan – vad ska jag nu har för träningsmål? Säg inget som innebär löpning för det får jag vänta med ännu. Jag behöver något att träna mot och känner mig tom på idéer. Hjälp!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  7 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/inspirerande-ord-att-leva-efter/