Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Jag säger nej till krav och stress i jul

  18 december 2016
  IMG_2680

  Julstress är inget för mig. Känner jag för att laga något så gör jag det, annars så köper jag färdigt.

  Trevlig fjärde advent, hoppas att ni har en superfin söndag. Vilka magiska dagar vi har haft tidigare i veckan! Ja, åtminstone här i Skåne och Helsingborg har vi haft riktigt kalla, krispiga och soliga dagar. Ren och skär njutning.

  Annons

  IMG_2687

  När jag jobbar hemma försöker jag verkligen att planera dagen så att jag kan vara ute när solen står som högst. Frisk luft, rörelse och sol tror jag är superviktiga faktorer för att orka med vardagen. Speciellt den mörka tiden på året när det känns som att det är mörkt mest hela tiden.

  IMG_2694

  Och när det gäller julen så har jag släppt de flesta kraven. Det blir inte en massa julklappar eller fix med maten. Det var flera år sedan jag gjorde tre sorters sillar, lussebakade och gjorde julgodis. Får jag lust att göra något så gör jag det, annars köper jag färdigt. Man (läs: jag) blir så mycket mer harmonisk då… Hihi.

  Hur ligger du till i jul och vad har du för planer? Julklappar? Mat? Traditioner? Berätta!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  13 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar