Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Jag vill hylla vännerna på alla hjärtans dag!

  14 februari 2017

  Idag är det alla hjärtans dag! Hur gör du? Kommer att fira kärleken lite extra idag eller struntar i det? Jag funderar faktiskt på att överraska maken med korka upp lite bubbel ikväll och kanske bjuda på råraka och löjrom. Lite guldkant på vardagen är nog inte så dumt nu när vi mest jobbar och är på varsitt håll tänker jag.

  Annons

  Maken var borta i helgen och jag fick för mig att sortera i bokhyllan. Jag hann inte så värst långt innan jag fastnade med gamla fotoalbum. Snacka om att uppslukas. Hittade den här bilden från en dejt för tio år sedan. Vi hade stannat till på Klitterhus i Ängelholm för att äta en glass och titta på solnedgången i havet. Minns allt som igår.

  För många år sedan firade jag vändagen eftersom det är traditionen i Finland. Där uppmärksammar man idag sina vänner lite extra. Jag gillar det. Så, kära bloggvänner – idag vill jag skicka mina varmaste hälsningar till er. Tack för er vänskap! Kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  7 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-om-varens-trender-2017/