Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Jannice har känsla för inredning

  11 juni 2014
  Härlig lunch med Jannice Wistrand som skriver bloggen Add simplicity.

  Härlig lunch med Jannice Wistrand som skriver bloggen Add simplicity.

  När antalet föreläsningar går ner för säsongen passar jag på att nätverka och luncha lite mer. Därför tog jag kontakt med den duktiga och inspirerande inredningsbloggaren Jannice som jag har följt en tid. Hon bor alldeles runt knuten och den lilla lunchtimmen blev till den långa lunchen med snackisar om ”ditt och datt”. I sin blogg skrev hon så här fint om vår lunch. Det är ju inte så lätt att möta nya vänner på ”gamla dar” så jag är så glad att jag skickade det mejlet.

  Annons

  På tal om bloggar – vilka bloggar läser ni? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tavla-om-en-jacka-vard-2500-kr/