Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Järngänget som backar upp stilexperten

  7 oktober 2014
  Kvinnodagen i Bennäs

  Jag var konferencier på en modevisning och maken modell.

  Bakom varje framgångsrik stilexpert står en stark familj! Möt järngänget som backar upp mig i vått och torrt – Hans, Paulina och Julia!

  När det gäller mitt företag så är familjen med på det mesta. Paulina brukar hjälpa mig med research och ärenden. Julia är den som fotograferar och Hans gör lite av varje. På bilden ovan hoppar han in som modell. Själv var jag konferencier och tappade både tråden och andan när han klev upp på scenen. Ett ögonblick som förevigades av en i publiken och som sedan skickade bilden.

  Annons
  Lyxigt på Grand Hôtel i Stockholm

  Julia och jag på Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm.

  Julia, yngsta dottern, har nästa alltid kameran i högsta hugg. Hon har verkligen öga för färg och form vilket kommer väl till pass när det ska ordnas med bilder. Snart kommer ett inlägg om nagellack där Julia har ordnat med bilderna. Det är förresten hon och jag är kvällsmänniskorna i familjen…

  Paulina Althin är Sveriges största islandshästbloggare

  Paulina på hästen Sindri och Julia fotograferar.

  Så har vi stora dottern Paulina som lever för sina hästar, precis som Julia. Till pappas förtret, för helst hade han sett att flickorna spelade golf eller tennis. Han har nämligen alltid varit lite rädd för hästar. Men vad kunde han göra, tjejerna gick i mina fotspår och blev hästtjejer. Som bloggare är det faktiskt jag som har gått i Paulinas fotspår – hon driver en stor och framgångsrik islandshästblogg!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/strukturerad-kvallsmanniska-som-alskar-brod/