Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Jinxade jag precis våren?

  9 maj 2017

  På min vanliga promenad med Beyoncé fick jag se ett skånskt vårtecken – blommande raps! Så vackert med den gula mattan av blommor och jag stannade för att ta flera bilder. Efter promenaden kunde jag inte hålla mig utan postade en bild på Insta och skrev att nu har våren kommit på riktigt. 

  Annons


  Gaahhh… jag skulle inte gjort det. Tror att jag precis jinxade våren. Det kom värsta hagelstormen i natt. Fortfarande alldeles isigt på altanen. Sorry om det var min ”malliga vårbild” som fick vintern att komma tillbaka.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar