Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Jobbgarderobens 10 budord

28 augusti 2016
Jobbgarderobens 10 budord skapade av WhoWhatWear.com

Jobbgarderobens 10 budord skapade av WhoWhatWear.com

Här är jobbgarderobens heliga 10 budord och följer du den kommer du att lyckas med din jobbstil, enligt sajten WhoWhatWear.com.

Jag gillar första budordet med att du ska bära färg och jag tycker att det är supersmart med en ”om i fall att”-klädsel. Om det sedan är en kostym eller jeansoutfit beror ju helt och hållet på vilket sorts yrke du har.

Annons

Lite kul med den här typen av listor som tenderar basgarderoben. Det gäller ju som alltid att läsa dem med glimten i ögat. Vad säger ni om budorden, platsar allt eller är det månne något budord som känns passé?

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar