Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Julafton och en liten hälsning från mig

  24 december 2014
  God Jul kära läsare!

  God Jul kära läsare!

  God jul kära läsare! Jag hoppas att ni njuter av en alldeles underbar julafton. Jag har åkt på världens förkylning. Typiskt, eller hur? Semester och förkylningar brukar gå hand i hand. Nåja, jag passar på att njuta av servicen så länge det går. Varma kramar och fortsatt trevlig kväll!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/3-tips-for-lyckad-shopping-pa-mellandagsrean/