Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Julspecial 2015: Klackar

  27 december 2015
  Skärmbild från Rizzo. Klackar ger power men var försiktig med platå.

  Skärmbild från Rizzo. Klackar ger power men var försiktig med platå.

  NEJ: Välj inte skyhöga platåklackar på mötet eller anställningsintervjun! Dina kläder skickar olika signaler så välj kläderna noggrant. Läs mer om pondus och klädernas signaler i inläggen Så får du pondus på jobbet och Hjälp! Jag gillar så många stilar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/julspecial-2015-forandra-och-foradla/