Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Julspecial 2015: skjortor och passform

  1 januari 2016

  NEJ: Undvik plagg som glipar! Bär skjortan öppen med linne under eller ta en tröja utanpå om skjortan glipar vid bysten. Glipor drar fokus till fel sak. Läs inlägget Skjortfakta och titta på filmerna Skillnaden mellan herr- och pojkvänsskjorta och Så vet du att damskjortan sitter bra.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/gott-nytt-ar/