Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Julspecial 2015: stiltips och snyggt mode varje dag

  21 december 2015
  julen 2015 stiltips snyggt mode

  Det blir stiltips och snyggt mode på bloggen under julen 2015

  Julen är runt hörnet och några är redan på julsemester medan andra är på upploppet mot julafton! Jag har fyllt på bloggen med en Julspecial 2015, så under hela julen kommer det inlägg precis som vanligt.

  Annons

  Det här året gör jag en tvist på rätt och fel som jag kallar ja och nej. Jag listar stiltips och stilmissar varannan dag, första inlägget kommer senare idag! Jag länkar till snyggt mode i butik samtidigt som jag kopplar ihop varje inlägg med tidigare läsning inom samma ämne. En fullproppad blogg som jag verkligen hoppas att ni kommer att ha nytta av i jul.

  I eftermiddag väntar en skidlektion. Nu ska jag hitta TjejVasa-formen!

  Efter Vasaloppet 2015 så ser jag fram emot TjejVasan 2016 men jag har inte tränat under hösten så nu i jul väntar hårdträning!

  Efter Vasaloppet 2015 så ser jag fram emot TjejVasan 2016 men jag har inte tränat under hösten så nu i jul väntar hårdträning!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/fran-fultroja-till-jultroja/