Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Kärlek, smycken och Fifty shades of Grey

  14 februari 2015
  Världens bästa make som har svårt att hänga med i fruns smakväxlingar.

  Världens bästa make som har svårt att hänga med i fruns smakväxlingar.

  Så här på alla hjärtans dag så klappar våra hjärtan lite extra för kärlek och vänskap. Även om kärleken är lika viktig varje dag så kan jag ju inte sticka under stol med att det är mysigt att bli överraskad med blommor och ett smycke. Det blev jag nämligen i förmiddags. Visserligen fick jag beställa smycket själv. På nätet. Men ändå…

  Annons

  Åh, jag vet det låter ju himla oromantiskt men så här ligger det till. Maken är både omtänksam och generös men han har noll koll på min ”smycke-smak”. Han säger att den ändras hela tiden. Själv hävdar jag att jag är högst konsekvent i min smak. Nåja. Vi har i alla fall tvistat färdigt. Högtidligt deklarerade han, för ett par år sedan, att jag får välja mina egna smycken så betalar han. Alla nöjda. 

  "Överraskades" med vackert armband från Edblad på alla hjärtans dag.

  ”Överraskades” med vackert armband från Edblad på alla hjärtans dag.

  Det söta armbandet från Edblad fick jag alltså idag av väldens bästa make. I kväll blir det Fifty shades of Grey med bästa tjejsällskapet och det ska bli spännande att se hur många som har släpat med sig sina karlar och vem som kommer med väninnorna denna alla hjärtans dag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/aret-var-2008-och-ume-annika-stralade-i-mabra/