Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Katarina är festklädd

  6 maj 2014

  Katarinas festplagg

  Så här såg jag ut i lördags! Min festbas – de svarta smala byxorna och pumpsen fick sällskap av den trendiga tunikan/kaftanen från Zara och ett par snygga (och mycket billiga) örhängen från H&M. För att skapa lite extra midja knöt jag ett svart sidenband i midjan.

  Suddigt värre men det ger er ändå en bild på hur det hela såg ut.

  Suddigt värre men det ger er ändå en bild på hur det hela såg ut.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kladsel-kavaj/