Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Katarina om kavajen

  22 juli 2014
  Instagrambild från populära

  Addsimplicity lade upp den här bilden på Instagram efter vår lunch tidigare i somras. Ni känner igen blazern tror jag. 

  Hur ska man göra om man inte trivs i kavaj men ändå vill åt ”blazer-känslan”? Det undrade bloggläsaren Anki när jag startade med garderobens 30 klassiker och blazern igår.

  Krasst sett så kan man konstatera att det är ganska svart eller vitt. Är man inte kvinnan som trivs i kavaj så lär det vara svårt att komma dithän att det blir favoritplagget över allt annat. Men visst finns det genvägar.

  Annons

  Ta koftan som genväg. Busnel och Anna Holtblad har koftor som skapar lite samma känsla som blazern. Några säsonger har jag sett att även MQ har dessa lite stelare kavajliknande koftor och jag har sett att KappAhl har det i sitt sortiment för hösten (osäker på färgerna dock).

  Skräddarsytt för den perfekta passformen för just din figur. Har man inte figuren för butikernas kavajer så är ett annat råd att skippa felköpen och satsa på skräddarsytt. Ja, jag vet att det låter jättedyrt och visst kostar det. Men å andra sidan kostar några felköpskavajer som bara hänger i garderoben också. Det gäller att hitta balansgången och tänka långsiktigt både stil- och kostnadsmässigt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/garderobens-30-klassisker/