Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Katarina svarar

  17 juni 2014

  Kära bloggläsare!

  Nu stormar det i kommentarsfältet och många är upprörda. Anledningen är reglerna och valet av finalister i bloggtävlingen om den fina jackan.

  Jag vill bara klargöra att samtliga tre finalister uppfyller kraven med en till sex meningar. 

  Annons

  Lisa finalist nr 1 har skrivit tre meningar, Anna finalist nr 2 har skrivit fyra och Anna finaslist nr 3 har skrivit fem.

  När några uppmärksamma bloggläsare kommenterade att två av finalisterna inte ”höll måttet” blev jag först alldeles förtvivlad. Det var ju jag som hade valt ut finalisterna och om något hade blivit fel så var felet enbart mitt. Rätt ska vara rätt. Tur i oturen handlade det bara om ett missförstånd.

  Det hann dock bli en olycklig stund i kommentarsfältet med upprörda känslor. Det är så klart jättetråkigt. Jag är uppriktigt sagt ledsen för att jag inte var mer tydlig från start. När jag skrev mening tänkte jag inte hur lätt det i tävlingsivern kunde tolkas till rad. Det borde jag ha tänkt på.

  Jag hoppas ändå att vi alla kan hjälpas åt att låta den goda stämningen råda här på bloggen. Jag hoppas också att ni fortsatt vill rösta på finlisterna och att vi kan ha fler roliga tävlingar framöver. 

  Stor kram och tack för ert engagemang! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snygga-jackan-finalisterna-presenteras/